keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Sulho bloggaa!

Niinkun täällä viittasin, sulholle sattui onnettomuus, ja on vielä puolet sairaslomasta lusimatta. Niimpä pyysin O:a kertomaan mietteensä häistä.


Mitä haluat ehdottomasti häissä tapahtuvan?

-Syödään! Nauretaan surusta ja itketään ilosta. Ainakin kaikkien naisten kuuluu itkeä. 



Jos saisit päättää, millainen hääpuku Lauralla olisi?-"Sun ruumiin hyviä puolia korostava pelkistetty, ei mikään röyhelöinen sekasotku."
EDIT// Tästä alkoi kamala puhe, mikä on röyhelöinen sekasotku. Ei kuulemma joka paikassa tylliä.


Kerro omin sanoin häisä.
-"Ne on.... vähän niinkun vanhanaikaiset maalaishäät, missä näkyy aika reippaasti oman käden jälki. Varsinkin tuo morsian on tehnyt hirveästi asioita itse. Mä olen itse keskittynyt viimeiset pari viikkoa makaamaan sängyssä, ja haisemaan pahalle. 

Millä mielin lähdet elämän ensimmäisille häämessuille?
-"Sanoinkuvailemmatoman kauhun. Ei mua oikeestaan ees jännitä. Katotaan mitä tulee. Mul ei oo mitään käsitystä mitä sielt on tulossa. Toivottavasti joka paikka ei ole täynnä rääkyvää pinkkiä ja röyhelöä. Koska siinä vaiheessa paikalta lähtee rääkyen karkuun minä."

Sulho toivoo häämessuilta löytyvän sulhoparkin? Mitä se sitten ikinä tarkoittaakin? Baaria, vai jotain pelialuetta, siihen en kunnolla saanut vastausta.



Sulhon viimeiset sanat.
 

-"Viellä tarvis jostain löytää ja keksiä bestman. Mulla on hirvee ongelma sen kanssa." 
Tähän mennessä sillä ei ollut kiirettä...

Mulla oli niin pahuksen hauskaa, ja nauru oli herkässä, kun tätä kirjoitettiin yhdessä sulhon kanssa. Ja koska tuolla sulhasella ei nyt ole, kun aikaa niin....Esittäkää rohkeasti O:lle kysymyksiä. Hän vastaa niihin parhaansa mukaan.Voisin lähempänä häitä laittaa O:n myös itse kirjoittelemaan fiilikset. ;)



2 kommenttia:

Mrs B. kirjoitti...

Lisää sulhonkin bloggauksia! :--D (Terveisin "nyt minullakin on enemmän leveragea pyytää (PAKOTTAA) C blogin äärelle) ;)

Unknown kirjoitti...

:D O oli ihan innoissaan! Kunhan joku niitä kysymyksiä keksisi....