sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Syksyn häämessut

 Olen ehkä erilainen hääbloggaaja, ja häähullu. Minä en vielä koskaan ole ollut häämessuilla.

Alkuvuosi on perinteisesti häämessujen luvattua kulta-aikaa, silloin niitä järjestetään isommilla paikkakunnilla harvase viikonloppu, syksyllä järjestetään kuitenkin yhdet messut.



Tästä on aikaa varmaan kuukausi, kun tajusin syksyn häämessujen olevan lokakuun alussa. Epäilin vapaapäivän saamista, mutta lykkäsin toiveen menemään, koska oikeasti, käsi Raamatulla vannoen O pyysi tätä. Häneltä tuli muutama paha sana, jos ei messuille päästäisi nyttenkään.

Neljän viikon päästä menetämme molemmat häämessu neitsyytemme, ja suuntaamme helsinkiin. Varasin jo aamupalafriikkinä huoneen lempihotellistamme, jaksaa kunnolla messuilla hyvin nukutun yön jälkeen, eikä aamulla tarvitse ravata paikkakunnalta toiselle.

Lisää love me do messuista löydät täältä.

Haluatko love me do- morsiammeksi?

Ensi kertaa tämän vuoden messujen yhteydessä valitaan myös Love me do- morsian

Jos menet naimisiin 2017 tammikuun jälkeen, olet iloinen ja positiivinen, sekä myös hieman uhkarohkea, ja aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ei muuta kun rustaamaan hakemusta.
Ps. Kannattaa ehkä kysyä sulhasenkin mielipide ;) hänen pärstänsä kun myös pääsee komeilemaan ainakin someen.
Varmasti hieno ja ainutlaatuinen kokemus, ja saahan palkinnoksi jopa hääpuvun.

Hakuaikaa on kaksi viikkoa, 18.9. asti, ja voittaja julkaistaan siis Helsingin kaapelitehtaalla 1.10.

Itse mietin hakuani. Uhkarohkea vaikka olen, en silti tiedä onko tuo minun juttuni. Vaikka vuoden Leaderin raakasuklaat olis kova juttu.


Aiotteko mennä lokakuussa häämessuille?

Mitkä on ajatukset love me do-morsiamesta? Aietteko itse hakea?


4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Olis tehnyt mieli mennä vielä kerran Love me do:hon, mutta on jo muuta menoa tuolle viikonlopulle. Harmi! Niin ihanat on messut ja hääblogimiittikin olisi kiinnostanut :)

Unknown kirjoitti...

Odotetaan molemmat jo innolla noita. Vaikka turun messuista enemmen todennäköisesti irti saisi, kun siellä on palveluntarjoajat lähempää?
Mä mietin vielä osallistumista tuohon miittiin, olisihan se kiva, mutta mihin heivaan sulhon siksi aikaa.

Mrs B. kirjoitti...

Mun tekisi toisaalta hurjasti mieli, toisaalta vähän emmin. Mä teen nimittäin muutenkin 6-päiväistä työviikkoa (ja työpäivät on sen 8-12 tuntia per päivä, ehh...) ja lauantai on mun ainoa vapaapäivä - pelkään, että seuraava viikko menis ihan kiukutellessa väsymystä :---D Kovasti kyllä tekisi mieli...

Unknown kirjoitti...

:D Me otetaan se yhteisen aja kannalta sinä samalla. Pääsee pois kotoolta, ja kun kaikki syksyn reissut peruuntui tuon miehen tapaturman takia. :/