keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Väriä elämään - miesten pukusukat

Meillä on yhtenen pakkomielle, tarkemmin intohimo, molemmat pidämme värikkäsitä sukista. Ihan siinäkin määrin että jo töissä asiaan ollaan kiinnitetty huomiota. 
Erityisesti Happy socksit ovat yhteisiä lempareitamme.  
Ihanan värikkäitä sukkia, eikä tarvitse pyykkipäivän jälkeen kaivaa mittanauhaa esille, että mikäs musta sukka on minkäkin pari.

Keväällä pongasin ensimmäiset Happy Socks Dressed:it Sokokselta, ja pakkohan ne oli ostaa. Huippu muodikastahan kun miesten juhlapukeutumisessa oli saman väriset sukat ja taskuliina.

Niin kiikutin oranssit sukat kotiin, O oli ihan haltioissaan ja pääsivät jalkaan heti seuraavana viikonloppuna oleviin häihin.
 

Tänään kiikutin kotiin kolmannet sukat ajatuksena, että nämä olisi sitten ne sukat. Hintaa näillä sukilla on 20e kappale, mikä on muutama euro enemmän kun laadukkailla silkkisukilla. Onhan nämä nyt sata kertaa hauskemmat, kun mustat sukat.
Ja mikä jäänmurtaja! Pinkit sukat miehellä tumman puvun kanssa tilaisuuksissa, joihin ne sopii. Varmasti joku kommentoi. O sai ainakin heti osakseen naurua ja kyselyitä sukistaan.


O itse haluaisi käyttää häissä pinkkejä sukkia. Alottamattomana kaapissa odottaa harmaat ja pinkit. Jännityksellä odotan, kummat näistä päätyy ensi lauantaina jalkaan, ja kummat hän säästää häitä varten. Molemmat liippaa läheltä meidän teemavärejä. 
 

Onko ketään muuta ajatelut miehelle sukkia muussa värissä, kuin musta tai tummansininen?
Voisitko kuvitella sulhasella sukkia teemavärissä?

Tirskumista varsinkin pinkeistä sukista on alttarilla luvassa. 

Ollaanko me ihan kahjoja? :D

Postaus on tehty ihan puhtaasta rakkaudesta Happy Socksiin!

4 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Ihan mahtavaa! :D Minäkin tunnustaudun omaavani sukkaintohimon. Ehdotin miehelleni, hankittaisiinko hänelle häihin värikkäät sukat, mutta hän ei innostunut ajatuksesta vaan halusi mennä mustilla sukilla.

Unknown kirjoitti...

Meillä ei varmaan mustia sukkia enään näy paitsi hautajaisissa:D vähän pitää rajoja rikkoa. ;)

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Laura kirjoitti...

Värikkäät sukat sulhaselle olisi ihanat! Epäilen että oma mies ei tähän lähde, mutta eihän sitä koskaan tiedä.. Lupasin olla puuttumatta miehen pukuvalintoihin, joten mielenkiinnolla jään seuraamaan mihin hän lopulta päätyy :)