sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Sulhasen häämessupäivitys.

Loppukesästä lupauduin Lauran mukaan häämessuille, ja Lauran aloitettua tämän blogin kirjoittamisen, sain vielä lisätehtäväksi kirjoittaa blogipäivityksen. 
Joten, ampu tulee, ontuvista kirjallisista lahjoistani huolimatta.

Etukäteen olin jopa hieman kauhuissani siitä, mitä tuleman pitää. Ei tavatonta, koska en muutoinkaan viihdy vastaavissa tapahtumissa, kauppakeskuksissa tai väenpaljouksissa, poikkeuksena festarit, pienessä sievässä. Mutta selvisinpä taas näistäkin ja sain mukaani jopa jotain itseäni kiinnostavaa lipuketta ja lappua.

Itse messualue oli kuitenkin sen verran pieni ja kokonaisuutena sulhasille suunnattuja näytteilleasettajia ei montaa ollut, mutta onneksi sentään joitain, joten kierros ja tutustuminen oli nopeasti tehty. Aikaa sain kulumaan huimat kaksi tuntia, joista suurin osa Lauran kanssa, ennen kuin hän katosi blogimiittiin. 
Hämmentävän vähän näytteilleasettajat yrittivät mitään tarjota mukaan, yleensä messuilla tottunut näytteilleasettajien jopa hieman ahdistavaksi käyvään tyrkytykseen. Kenties syy oli niinkin yksinkertainen, etten ollut sitä sopivaa kohderyhmää, eli häähullu ja sen saattoi kenties ajoittain aistia myös lähinnä hämmentyneiltä kasvoiltani.

Tulos ei oikeastaan ollut yllätys, koska häät ovat perinteisesti suurempi intohomo naisille kuin miehille ja se näkyi myös tarjonnassa. Jokin miesparkki tms. olisi ollut enemmän kuin tervetullut, sillä paikalta ei löytynyt mitään varsinaista nurkkausta, jonka olisin kokenut edes osittain viihtyisäksi turvapaikaksi, siksi siirryinkin pikaisen katselmuksen jälkeen merenrantakävelylle ja kahville Ruoholahden ostoskeskukseen josta lopulta taisin Kaapelitehtaalle, Lauraa odottamaan... ja odottamaan... ja odottamaan... ja odottamaan.
Häihin Laura sai ainakin joitain ideoita, mutta kirjoittaa niistä vielä itse. 

Paljakka handmade


 Ei oikeastaan ajankohtaista vielä häitä varten, mutta suutarin mainos täytyy laittaa talteen. Mittatilauskengät olisivat aivan mahtavat ja varmasti yksilölliset. Hintaluokaltaan vain harmittavasti tämän hetken budjetin ulkopuolella. Mutta joku päivä...

-O-


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hyvä O, hyvinhän se sujui! ;) Äläkä huoli, tästä innostuneena meillä houkuteltiin (pakotettiin) sulhanen osallistumaan hääbloggaukseen myös, kohta teillä on jo tukiryhmä valmiina. :D

Unknown kirjoitti...

Pakotetut hääbloggaajat, voi noita miesraukkoja. Ehkä O ja Tommi pääsee näillä suorituksilla ens miittiin mukaan? :D