perjantai 7. huhtikuuta 2017

Kakkukoriste



Sairastuvalta päivää! Niinhän siinä kävi, että joku ilkeä kevätflunssa löysi tiensä tännekkin. Viikko menny puoliteholla, työpäivän jälkeen kääriydytty peiton alle ja siellä ollaan pysytty uskollisesti, kunnes taas tarvitsee töihin lähteä.

Ja sitten asiaan!
Olen muutamaan kertaan puhunut, miten haluaisimme meidän pojat, rakkaat karvaperseet, kissamme jotenkin mukaan häihin.

 
Kuviin ottaminen on sula mahdottomuus, kynnet repisivät minun puvun, enkä halua edes ajatella mitä O:n vuokrapuvulle kävisi.  Joten konkreettisesti kissoja häihin ei tule. Snif.

Muutama ässä on hihassa, kaikkea en paljasta ennen häitä, mutta tämän kakkukoristeen halusin esitellä, molemmat pidimme tästä. Sopii meille, kun nyrkki silmään.







Vielä, kun nuo kissat on tuossa niin, kun meidänkin kissat ovat. Meidän vanhempi poika, nimetty minun kissaksi on yleensä se maltillinen tapaus, ja koristeessa se istuu nätisti morsiamen takana.
Kun taas meidän nuorimmainen, aina kurottelemassa mikä vähänkään liikkuu. Varmasti kävisi O:n puvun noihin härpäkkeihin kiinni, kun näkisi.


Koriste on tilattu saksan Amazonista. Koska halusimme muovisen, ja suomesta emme löytäneet sopivaa. Puisia olisi löytynyt, mutta niitä on hankala pestä, muovista voi pestä niin paljon kun haluaa.

 
Mitäs pidätte?
  
Tuleeko muille kakkukoristeisiin eläimiä? :)




Ei kommentteja: